Ibland...

...hittar man helt andra saker än det man letade efter. Toppnyhet från Blekinge...

Tårtkalas för trängselavgifter!

Den 2 oktober sker det officiella överlämnandet

av resultatet i omröstningen om trängselavgifter

till kommunfullmäktige. Vi ställer till kalas för att

fira att stockholmarna röstade Ja. Med

trängselavgifterna får vi en bättre miljö, mer flyt i

trafiken och pengar till att förbättra

kollektivtrafiken.

Ballonger till barnen, tårta till alla!

Måndagen den 2 oktober, kl 16-18, Stadshuset

(vid porten till borgargården)

Arrangörer är organisationerna för ett Ja till trängselavgifer


Det gick!

Var mycket skeptisk men det gick. Tredje gången jag springer Lidingöloppet. Till trots för valrörelse och skit i kroppen funkade det rätt bra och jag kom i mål snabbare än tidigare. Sedan att gubbar ALLTID är i vägen, även i löpspåret, är väl inte mer än förväntad. (Vad är det som är så svårt att förstå med att man ska hålla till höger så att bland annat snabbare tjejer kan få komma förbi?) Är egentligen rätt konstigt hur män beter sig i löp/skidspår överhuvudtaget. Är i och för sig själv en tokig tävlingsmänniska men det verkar som om män upp till 45 år ser det som en personlig attack av deras manlighet om man råkar vara något snabbare. Sedan, framförallt när de har blivit pensionärer, verkar de ha hittat någon form för inre balans och trevlighet... Synd att det ska ta sådan tid.

Världens finaste Unna!

Världens finaste Unna!


Dags för nya tag

Mycket finns fortfarande att säga men nu är det dags för Lidingöloppet. Förkyld och lite småfeber efter en lång och tuff valrörelse men satsar ändå på att komma genom...


Skit

Det är faktiskt skit. Finns inga andra sätt att säga det på. Har inte skrivit på flera veckor eftersom jag har varit ute och kampanjat som tokig. Knappt läst en enda mejl de sista fyra veckorna. Nu funderar jag verkligen på om det är dags att flytta till Norge igen. Ser inte fram emot att bli arbetslös i januari med borgarnas nedskärningar.