Politisk aktiva anhållna i Västsahara

Läste i norska Aftenposten att två aktivister från mitt "gamla" ungdomsförbund, Sosialistisk Ungdom, i Norge har blivit anhållna av marockansk polis i Västsahara. Läs mer om Västsahara på Föreningen Västsaharas hemsida.

Kommentarer
Postat av: Josef Madani Marezon

Som marockan håller jag helt o hållet med Jan Strömdahl att tiden är mogen för ett svenskt erkännande av Västsahara, men jag tror inte att Sverige kommer att göra det eftersom Sverige är ett av Europas små stater som styrs av de stora d.v.s Frankrike,Tyskland och England,i min vokabulär tiden är mogen för att rikta skarp kritik mot den största ockupationsmakten Frankrike som använder den marockanska vidriga regimen som ett instrument för att fortsätta kolonisera Västsahara och ha kontroll över Marocko och sen över hela Afrika.

Postat av: Josef Marezon

Jag håller med dig när det västsahara och allt som har med västsahara att göra,kampen fortsätter....men det när gäller yossef Marehoum du kunde ha tagit kontakt med mig först och med alla som heter YOSSEF ELLER JOSSEF för att ta reda på vilken av det handlade om...
Nu vår vän sitter i förvar o vet inte vad ska det bli av honom...varken jag eller ngn annan vet hur han blev gripen...är det hon? slumpen?eller......?

2008-03-17 @ 15:28:33
Postat av: Josef Marezon

Jag håller med dig när det handlar om västsahara och allt som har med västsahara att göra,kampen fortsätter....men när det gäller yossef Marehoum du kunde ha tagit kontakt med mig först och med alla som heter YOSSEF ELLER JOSSEF för att ta reda på vilken av dem det handlade om...
Nu vår vän sitter i förvar o vet inte vad ska det bli av honom...varken jag eller ngn annan vet hur han blev gripen...är det hon? slumpen?eller......?
Jag hoppas att du löser det problemet när du kommer tillbaka från Kastros land.

2008-03-17 @ 15:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback