Att vara på annat ställe

Konstigt att sitta i Älvdalen och tänka på att nu är ESF klart. Och jag har inte varit där. Lite utanför liksom. Jag som varit i Porto Allegre och Göteborg. Som var med och planerade Köpenhamn. Mysko.

Istället för att nätverka har jag planerat fjälläventyr för 9:or från Mora, varit på Städjan och tränat eftersök. Istället för att demonstrera klättrade jag på Wäsaberget. Istället för att vara på gårdagens fest hade jag klasskompisar och pizzabak hemma och gick på lokala pub'en (som på dagtid är byns fik). Och istället för att försöka sova på bussen hem idag har jag varit ute i dessa oändliga skogarna (som jag nu annars faktiskt börjar känna mig lite mer hemma i).

Men det som egentligen bekymrar mig lite mer än att jag inte själv har varit i Malmö är att jag knappt märkt av att det varit. Och det oroar mig. Är det då jag eller rörelsen som tappar greppet?


Kommentarer
Postat av: Hanna Löfqvist

Du har gjort helt rätt Torhild! Det är ju din grej, fjällen. Jag är lite avis på dig och din nya vardag. Skit i Malmö!

Postat av: Alla Smutsiga

Jag var inte heller i Malmö men jag gräver där jag står, det är jag säker på att du också gör. Njut och må bra men för allt i världen, glöm inte att höra av dig när du kommer ner till civilisationen. Jag är nog skyldig dig både glass och öl :-)

Kram

Postat av: Lotten

Livet tar underliga vändningar ibland. Eller oftast. Det är inte bara du som inte märkt av Malmö och det är definitivt inte ditt fel.

2008-12-30 @ 18:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback